Styrelsen

Styrelsen

22/23

Ordförande

Ekonomiansvarig

Alva Karlborg

"Jag är 23 år och har en kandidatexamen i data- och informationsvetenskap från Malmö universitet. När jag inte gör GIS-grejer jobbar jag som applikationskonsult på Capgemini. Att få användning för saker jag lär mig är det bästa jag vet och att få göra det i kombination med att kämpa för viktiga frågor är fantastiskt."

Madeleine Nilsson

"Jag är 22 år och läser till civilingenjör i teknisk fysikoch elektroteknik vid Linköpings universitet. Jag har alltid haft ett stort matematikintresse men upptäckte först på universitetet hur häftigt och roligt programmering är och vill nu inspirera fler till att våga söka tekniska utbildningar, som alldeles för ofta har en väldigt skev könsfördelning.”

Nicole Kerekes

"Jag är 24 år och studerar läkarprogrammet samt forskar om autoimmuna sjukdomar och covid-19 på Göteborgs Universitet. Jag älskar medicin och har stor passion för att främja och stötta tjejer och hbtq+ personer inom STEM och forskning."

Lova Granqvist

"Jag är 22 år och studerar molekylärbiologi vid Stockholms universitet. Jag har ett stort intresse för STEM ämnena men brinner lite extra för biologi. Min förhoppning är att alla ska känna sig välkomna inom STEM och jag hoppas att mitt arbete genom GIS kan bidra till det!"

Vice ordförande

Lovisa Strange

"Jag är 20 år och pluggar till civilingenjör i Teknisk Matematik på Kungliga Tekniska Högskolan. Jag är intresserad av matematik, programmering och fysik och drömmer om att forska inom detta i framtiden. Dessutom brinner jag för jämställdhet."

Informationsansvarig

Tilda Berglind

"Jag är 21 år och läser till civilingenjör i medicin och teknik vid Lunds tekniska högskola. Fysik, biologi och rymden tycker jag är spännande, likaså jämställdhetsfrågor, särskilt inom STEM!"

Designansvarig

Samarbetsansvarig