Styrelsen

Styrelsen 21/22

Sara Sterne

"Jag är 22 år och pluggar Maskinteknik högskoleingenjör på Chalmers Tekniska högskola. Jag har länge inspirerats av hur mycket STEM har att erbjuda och brinner för jämställdhet!"

Ordförande

Sara Idmark

"Jag är 21 år och studerar på
Juristprogrammet vid Handelshögskolan i Göteborg. Så länge jag kan minnas har jag varit intresserad av STEM - framförallt naturvetenskap och matematik - och därför vill och hoppas jag, med växande juridiska kunskaper, kunna bidra till arbetet för en jämställd könsfördelning inom dessa områden." 

Alva Karlborg

"Jag är 23 år och studerar informationsarkitektur på Malmö universitet. Att få användning för saker jag lär mig är det bästa jag vet och att få göra det i kombination med att kämpa för viktiga frågor är fantastiskt."

Ekonomiansvarig

IT- och designansvarig

Lea Braun

"Jag är 19 år och bor i Karlskrona. Jag läste naturvetenskap på gymnasiet och pluggar till civilingenjör i industriell ekonomi på BTH.

Jag brinner för jämställdhet inom STEM och jag ser en ljus framtid inom detta!"

Samarbetsansvarig

Madeleine Nilsson

"Jag är 22 år och läser till civilingenjör i teknisk fysik och elektroteknik vid Linköpings universitet. Jag har alltid haft ett stort matematikintresse men upptäckte först på universitetet hur häftigt och roligt programming är och vill nu inspirera fler till att våga söka tekniska utbildningar, som alldeles för ofta har en väldigt skev könsfördelning.”

Marknadsföringsansvarig

"Jag är 19 år och pluggar till civilingenjör i Teknisk Matematik på
Kungliga Tekniska Högskolan. Jag är intresserad av matematik, programmering och fysik och drömmer om att forska inom detta i framtiden. Dessutom
brinner jag för jämställdhet."

Lovisa Strange

Duha Al-Taay

"Jag är 20 år gammal från Malmö! Jag pluggar civilingenjör inom väg- och vattenbyggnad på Lunds tekniska högskola och brinner för ett utvecklad och hållbart samhälle för oss alla. En dröm har varit att forska inom hållbart byggande. Jag brinner för en jämn könsfördelning inom denna bransch och det kan jag bidra till och påverka här på STEM!"

Informationsansvarig

Eventansvarig