Styrelsen

Lovisa Strange

"Jag är 19 år och pluggar till civilingenjör i Teknisk Matematik på
Kungliga Tekniska Högskolan. Jag är intresserad av matematik, programmering och fysik och drömmer om att forska inom detta i framtiden. Dessutom
brinner jag för jämställdhet."

Sara Sterne

"Jag är 22 år och pluggar Maskinteknik högskoleingenjör på Chalmers Tekniska högskola. Jag har länge inspirerats av hur mycket STEM har att erbjuda och brinner för jämställdhet!"

Eleonora Svanberg

"Jag är 22 år och studerar Fysik vid Stockholms universitet. Mina främsta intressen är matematik, fysik och programmering! En stor dröm för mig är att forska inom detta och gärna jobba med jämställdhet."

Sara Idmark

"Jag är 21 år och studerar på
Juristprogrammet vid Handelshögskolan i Göteborg. Så länge jag kan minnas har jag varit intresserad av STEM - framförallt naturvetenskap och matematik - och därför vill och hoppas jag, med växande juridiska kunskaper, kunna bidra till arbetet för en jämställd könsfördelning inom dessa områden." 

Alva Karlborg

"Jag är 23 år och studerar informationsarkitektur på Malmö universitet. Att få användning för saker jag lär mig är det bästa jag vet och att få göra det i kombination med att kämpa för viktiga frågor är fantastiskt."

Vice ordförande

IT- och designansvarig

Ekonomiansvarig

Informationsansvarig

Lea Braun

"Jag är 19 år och bor i Karlskrona. Jag läste naturvetenskap på gymnasiet och hoppas på att komma in på civilingenjör i industriell ekonomi till hösten. Jag brinner för jämställdhet inom STEM och jag ser en ljus framtiden inom detta!"

Samarbetsansvarig

Madeleine Nilsson

"Jag är 22 år och läser till civilingenjör i teknisk fysik och elektroteknik vid Linköpings universitet. Jag har alltid haft ett stort matematikintresse men upptäckte först på universitetet hur häftigt och roligt programming är och vill nu inspirera fler till att våga söka tekniska utbildningar, som alldeles för ofta har en väldigt skev könsfördelning.”

Marknadsföringsansvarig

Duha Al-Taay

"Jag är 20 år gammal från Malmö! Jag pluggar civilingenjör inom väg- och vattenbyggnad på Lunds tekniska högskola och brinner för ett utvecklad och hållbart samhälle för oss alla. En dröm har varit att forska inom hållbart byggande. Jag brinner för en jämn könsfördelning inom denna bransch och det kan jag bidra till och påverka här på STEM!"

Ordförande

Eventansvarig