Styrelsen

Ekonomiansvarig

Medlemsansvarig

Amanda Axelsson

"Jag är 21 år och studerar Civilingenjörsprogrammet i Teknisk Fysik på Lunds Tekniska Högskola. Jag brinner för fysik och jämställdhet. I framtiden hoppas jag att jag kommer kunna fortsätta kombinera dessa två!"

Sekreterare, talesperson

Sara Sterne

"Jag är 21 år och pluggar Maskinteknik högskoleingenjör på Chalmers Tekniska högskola. Jag har länge inspirerats av hur mycket STEM har att erbjuda och brinner för jämställdhet!"

Eleonora Svanberg

"Jag är 21 år och studerar Fysik vid Stockholms universitet. Mina främsta intressen är matematik, fysik och programmering! En stor dröm för mig är att forska inom detta och gärna jobba med jämställdhet."

Vice ordförande, talesperson

Ordförande

Lovisa Strange

"Jag är 19 år och pluggar till civilingenjör i Teknisk Matematik på
Kungliga Tekniska Högskolan. Jag är intresserad av matematik, programmering och fysik och drömmer om att forska inom detta i framtiden. Dessutom
brinner jag för jämställdhet."

Sara Idmark

"Jag är 21 år och studerar på
Juristprogrammet vid Handelshögskolan i Göteborg. Så länge jag kan minnas har jag varit intresserad av STEM - framförallt naturvetenskap och matematik - och därför vill och hoppas jag, med växande juridiska kunskaper, kunna bidra till arbetet för en jämställd könsfördelning inom dessa områden."