För medlemmar

HEJ BÄSTA MEDLEM!

Här kommer vi att samla information till dig som medlem; om allt från vilka aktiviteter du kan gå på till instagram-tips om organisationer du kan följa: häng med!

GÅ MED I VÅR DISCORD-SERVER

Det här är en nyuppstartad digital plattform för er unga tjejer inom STEM! Gå med och kom i kontakt med likasinnade tjejer runt om i hela Sverige! Vi diskuterar allt mellan himmel och jord! Exempel på saker vi pratar om är universitetet, gymnasiematten, skolmotivation, tips på bra böcker och självklart MEMES. Det är blandade åldrar så du kommer definitivt att inspireras av andra!


All information om själva servern hittar du HÄR (behöver läsas innan du går med).

TIPS PÅ ATT LÄRA SIG KODA ONLINE


Om du vill testa programmeringslogik kan du gå inpå code.org!

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM


Vi uppdaterar ofta på instagram! Där kan du hitta allt ifrån fakta om coola fenomen till tips om att klara av studierna!

INTRESSERAD AV SOCIALA MEDIER?


Vi söker folk som kan uppdatera sociala medier åt oss; det kan vara om fakta eller kanske om utbildningen du läser! Är du intresserad? Mejla oss på info@girlsinstem.se!

FRÅGOR OM GYMNASIET?

Att välja gymnasieprogram är inte alltid lätt. Är matten svår? Vad kan jag bli? Vilka kurser finns det på teknik jämfört med natur? Dessa frågor dyker ofta upp när vi föreläser om gymnasiet. Har du frågor? Du är alltid välkommen att kontakta oss via mejl eller via DM's!

ÄR TEKNIK I SKOLAN ROLIGT?
Så här svarade tjejerna i en åk 9 klass vi har besökt; så ska det självklart inte vara! Det är jätteviktigt att tekniken blir rolig! Håller du med? Skriv till oss!

© 2020 Girls in STEM