Aktiviteter

AKTIVITETER


Många tjejer tappar intresset ju äldre de blir. Därför vill vi skapa roliga upplevelser kopplat till STEM, så nyfikenheten hålls vid liv!

Bli medlem för att ta del av våra aktiviteter.

Aktuellt just nu.

 

Julmys och gymnasiesnack - 8 december 2018

Snart är det dags för gymnasievalet! Något som kan kännas svårt och jobbigt. Därför tänkte vi i Girls in STEM att hålla lite julmys i december och just prata om det här. En aktivitet som främst är riktat för dig som går i åk 8 och 9. Styrelsen kommer att vara där och besvara era frågor. Vi har alla gått antingen teknik- eller naturvetenskapsprogrammet i Linköping och har därför varit i samma sits som er! 

 

Vad är skillnaden på teknik och natur? Är det mycket matte i natur? Hur var det att gå med många killar? Behöver man kunna programmering? Vi kommer att finnas där för att besvara alla era frågor!

 

Vi tänkte göra detta i samband med lite pepparkaksbakning, inspirerat av naturvetenskap och teknik. En mysstund i vår smak helt enkelt! 

 

Aktiviteten kommer att hållas den 8 december klockan 16:00 - ca 18:00 . Plats kommer att komma i senare, men träffen kommer att vara i stan (i Linköping). Du behöver inte vara medlem för att delta, vilket betyder att du är välkommen att ta med din kompis!

 

Låter det intressant? Då kan du anmäla dig HÄR senast den 1 december.

Bilder från aktiviteter


Läs mer om tidigare aktiviteter


2017-11-22

Projekt Hållbar utveckling

 

Läs mer.

2017-11-16

Labb med LittleBits på Flygvapenmuseet

 

Läs mer.

2017-11-03

Höstlovsvecka på Fenomenmagasinet

 

Läs mer.

 

Kontakta oss


 

Har du några frågor kan du kontakta oss på olika plattformar.

Copyright @ All Rights Reserved